We starten de les met een opwarming. Hierbij komt conditie, kracht en lenigheid direct aan bod. Een deel van de les zullen we ook op hakken dansen. Om op hakken te leren dansen moet je eerst hierop leren lopen. Bij de across the floor word je uitgedaagd om meer te kunnen op hakken. Daarna gaan we aan de slag met een choreografie waarbij je je innerlijke Beyoncé of Ariana Grande naar boven kunt halen.Leer dansen op hakken voor die extra vrouwelijke touch en geniet van een uur positieve energie en lekker dansen. Een les waarbij je in een veilige omgeving je zelfvertrouwen een boost kunt geven. Ook beginners zijn in deze les van harte welkom. Docente Maxime begeleidt je met volle overgave en passie in deze mooie dansstijl.Good to know: ook zonder hakken kun je gewoon meedoen aan deze les.

Feminine

Ga los en voel je sterk en vrouwelijk!

We starten de les met een opwarming. Hierbij komt conditie, kracht en lenigheid direct aan bod. Een deel van de les zullen we ook op hakken dansen. Om op hakken te leren dansen moet je eerst hierop leren lopen.

Bij de across the floor word je uitgedaagd om meer te kunnen op hakken. Daarna gaan we aan de slag met een choreografie waarbij je je innerlijke Beyoncé of Ariana Grande naar boven kunt halen.

Leer dansen op hakken voor die extra vrouwelijke touch en geniet van een uur positieve energie en lekker dansen. Een les waarbij je in een veilige omgeving je zelfvertrouwen een boost kunt geven.

Ook beginners zijn in deze les van harte welkom. Docente Maxime begeleidt je met volle overgave en passie in deze mooie dansstijl. Good to know: ook zonder hakken kun je gewoon meedoen aan deze les.

Feminine

Woensdag 17:00 – 17:55 Volwassenen

Gratis Feminine Proefles

Meld je nu aan via onderstaand formulier!Velden met * zijn verplicht.

Inspirerend

NL DANCE is echt een van de leukste dansscholen die ik ken! Vroeger ging ik elk jaar naar een andere school maar hier ben ik al 3,5 jaar blijven hangen! Allerlei dansstijlen voor jong en oud! Goede lessen en veel gezelligheid. Ook maak je er snel veel vrienden! Dus neem een gratis proefles!– Evy, 17 jaar

Gemotiveerd

Je wordt altijd goed gemotiveerd tijdens de lessen en iedereen helpt elkaar waar het nodig is.– Lotty, 20 jaar